Om oss
Display4media startades december 2010 med visionen att vara en drivande kraft i den utveckling som sker på marknaden inom digital skyltning. Display4media är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digital signage (digital skyltning). Vi söker nu en systemutvecklare som vill vara med och utveckla vår produkt.

Placering: Enköping
Tillträde: Efter överenskommelse
Sista ansökninsgdag: 22 juni

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i en bred roll med utveckling av vår produkt Ucore, underhåll och support. Rollen innebär även teknisk support gentemot våra kunder och installatörer samt administrativt underhåll av systemet.  Rollen ställer krav på problemlösande förmåga samt kreativitet.

Din kompetens
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom t.ex. webbutveckling eller systemutveckling, alternativt med motsvarande kunskaper från arbetslivet.

Du som söker ska ha goda kunskaper i php/MySQL, javascript/HTML5/CSS3 och webbutveckling.
Det är meriterande om du har kunskaper om SOAP, JSON och XML.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av du trivs med att lösa problem och ge service med hög kvalitet och en positiv inställning. Du arbetar bra både självständigt och i team, alltid med stort fokus på de uppgifter du har framför dig. Ett stort intresse för ny teknik i kombination med en god affärsförståelse gör att du kan bidra med nyutveckling

Frågor
Har du frågor om tjänsten eller vårt företag maila till magnus@display4media.se

Villkor
Projektanställning 6 månader med chans till fast anställning. Tillträde efter överenskommelse.
Introduktion och utbildning i vår produkt kommer ske löpande.

Sök tjänsten på magnus@display4media.se senast 22 juni.
Vi intervjuar löpande!

Display4media
Traktorgatan 2
745 37 Enköping