Kontakta oss

Du når oss enklast via telefon eller e-post. Du kan också fylla i dina uppgifter i formuläret, så återkommer vi så snart som möjligt.

Telefon: 08-634 07 10
E-post: info@display4media.se
Traktorgatan 2
745 37 Enköping

Längre ner på sidan hittar du kontaktuppgifter till alla medarbetare.

Ett företag i nuet

När vi startade Display4media gjorde vi det med övertygelsen om de flesta företag har nytta av att kommunicera med människor via digital signage. Och med visionen att vara en drivande kraft i den utveckling som sker inom området.

Av den anledningen lade vi mycket energi på att utveckla en användarvänlig mjukvara och redan i mars samma år lanserades den första versionen, i samband med att de första skärminstallationerna på gym och golfklubbar gjordes.

Vi förbättrar oss hela tiden

Övertygelsen och visionen har vi fortfarande med oss och vi arbetar varje dag med att förbättra våra tjänster och lösningar. Vi har idag ett heltäckande erbjudande inom digital signage, med allt från förstudie och strategi, till leverans och installation av skärmar, en användarvänlig mjukvara, annonsförsäljning samt support och kreativt stöd för utformning av dina skärmar och budskap.

Alla ska tjäna på digital signage

Den grundläggande affärsidén är att skapa värde för både annonsörer och skärmägare både i form av stärkta varumärken och ökad försäljning. Vi ger annonsörer en möjlighet att nå specifika och identifierade målgrupper på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Butiker och anläggningar som använder digital signage höjer profilen, stärker sitt varumärke och ökar försäljningen. Och om de har annonser i sina skärmar så får de även del av annonsintäkterna.

VI SOM JOBBAR PÅ DISPLAY4MEDIA

Tveka inte att kontakta oss när det gäller digital signage och digital annonsering!

Magnus Lind

Magnus Lind

VD
 Veronika Lind

Veronika Lind

Designer
08-634 07 26
Peter Sigfridsson

Peter Sigfridsson

Projekt-/etableringsansvarig
08-634 07 13
Inge Fuxholt

Inge Fuxholt

Säljare/Annonsansvarig

070-333 20 80
Carl Boije

Carl Boije

Support

072-579 47 00

Display4media
Traktorgatan 2
745 37 Enköping