För dig

Nästan oavsett vilken typ av företag du har, så finns det en lösning för dig.

Event och mässa

Förstärk ditt event eller mässa med digital signage.

Case

Se hur andra företag och organisationer jobbar med digital signage.

Kontakt

Kontakta oss för mer information om hur du kan använda digital signage.

Digital signage för dig

Anledningarna till att satsa på digital signage kan vara många, men vi tycker att den viktigaste anledningen är att det stärker ditt varumärke, ökar din försäljning och ökar nöjdheten bland dina kunder och medlemmar. På ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Ger alla möjligheter

Vi menar inte att digital signage är den magiska lösningen på alla dina kommunikations- och marknadsföringsbehov. Men det kan utan tvekan vara ett viktigt verktyg i kommunikationen med dina kunder, besökare och medlemmar. Och med möjligheten att snabbt och smidigt kunna uppdatera dina skärmar har du alla möjligheter till kreativ, säljskapande och varumärkesbyggande kommunikation.

En helhetslösning

Display4media står för alla delar i din digitala skyltning. Från förstudie och strategi, till leverans och installation av skärmar, användarvänlig mjukvara, support och kreativt stöd för utformning av dina skärmar och budskap. Och om dina skärmar ingår i något av våra stora annonsnätverk så står vi också för annonsförsäljningen och ger dig del av intäkterna. Läs mer nedan om olika tillämpningar för digital signage!

Events

Digital signage förknippas ofta med fasta skärminstallationer i butiker, på gym eller utomhus i publika miljöer. Men det finns ju inget som säger att man inte kan använda professionell digital skyltning för att förhöja besökarnas upplevelse under mer tillfälliga aktiviteter.

Rörlig media får en helt ny innebörd

Med vår mobila lösning för digital signage öppnas helt nya möjligheter. Med en skärmyta på närmare 15 kvadratmeter så är den ändå lätt att flytta, eftersom den är monterad på en bil. Om du ska anordna ett event så kan du exempelvis använda bilen för att marknadsföra eventet dagen, eller dagarna, innan. På flera olika platser under en och samma dag om du vill. Under själva eventet kan bilen såklart fungera som stationär storbildsskärm. Med såväl live-återgivning av vad som händer på en scen eller motsvarande, som andra budskap som du vill kommunicera till deltagarna.

Helhetslösning för innehållet

När du anordnar ett event så är det inte ovanligt att det är flera aktörer som ska synas. För att du ska kunna fokusera på själva eventet så kan vi ta hand om all samordning av innehållet på skärmen. Vi kan även skapa innehållet i samarbete med dig eller med de andra aktörerna.

CASE

Vi har kunder i många olika branscher, allt från gym och sportanläggningar, till livsmedelsbutiker, bilhandlare, golfklubbar, restauranger, äventyrsbad och fastighetsägare. Här nedan kan du se och läsa om några av våra installationer.

Display4media
Traktorgatan 2
745 37 Enköping