Gym och sportanläggningar

Om du driver eller arbetar på gym eller en sportanläggning så vet du att det är mycket information som dina medlemmar och besökare behöver, och information som du vill att de ska ta del av. Vilka pass kommer härnäst, finns det lediga platser, är det några förändringar i schemat? Det är några exempel på information som måste hållas uppdaterad.

Detta kan du enkelt och snyggt göra med digital signage.

Dessutom kanske du vill marknadsföra pass, träningsformer, kosttillskott, energidrycker och annat som du vill sälja till dina medlemmar och besökare. Det kan du också enkelt göra med digital signage.

De flesta av våra kunder är medlemmar i vårt annonsnätverk. Det innebär att vi säljer annonser som visas på dina skärmar. Eftersom annonsörerna vet att skärmarna är placerade på gym och sportanläggningar, så kan de målgruppsanpassa sina budskap. Effekten av det är att annonserna ofta blir relevanta och intressanta för dina medlemmar och besökare. Och utan att du behöver göra någonting så får du del av annonsintäkterna, vilket gör att kostnaden för din investering kan hållas på en lägre nivå.

JAG VILL VETA MER OM DIGITAL SIGNAGE.

Display4media
Traktorgatan 2
745 37 Enköping