Friskis & Svettis

Friskis & Svettis är en av Sveriges största ideella gymkedjor, med 108 lokala föreningar spridda över hela landet. Anläggningen i Enköping har satsat på digital signage för att samla all information på ett och samma ställe. Friskis & Svettis i Enköping har, som alla träningsanläggningar, ett behov av att löpande informera om vad som händer på anläggningen. Det kan handla om allt från att berätta om vilka pass som finns under dagen till att sälja in kommande evenemang, samt att snabbt kunna informera om ändringar och andra viktiga saker som medlemmarna behöver veta. All denna information samlar man på en digital skärm som sitter i den ljusa och välkomnande lobbyn.

All information på ett ställe

– Den absolut största nyttan för oss är att vi kan koncentrera all information till ett ställe, säger Jan Eriksson som är verksamhetschef på Friskis & Svettis i Enköping. Han fortsätter: – Tidigare satt vi upp scheman och anslag på många ställen, allt för att vi ville vara säkra på att medlemmarna inte skulle missa något. Men det blev till slut inte hållbart. Med den nya digitala skärmen blir det mycket tydligare för medlemmarna var informationen finns och jobbet blir enklare för oss.

Medlemmarna är nöjda

Kommentarerna från medlemmarna har genomgående varit positiva. – Nu vet de var de ska titta för att få all aktuell information, avslutar Jan.

JAG VILL VETA MER OM DIGITAL SIGNAGE.

Display4media
Traktorgatan 2
745 37 Enköping