Träffsäkert

I våra skärmnätverk når du människor som är intresserade av vad du har att erbjuda.

Annonsmaterial

Lämna enkelt och snabbt in dina annonser eller annonsunderlag här.

Case

Se hur andra företag och organisationer jobbar med digital signage.

Kontakt

Vill du öka försäljningen med effektiv marknadsföring? Kontakta oss!

Träffsäkra kanaler

Digital annonsering utanför hemmiljön (även kallat DOOH, Digital out of home) ger mycket högre uppmärksamhetsvärden än traditionella annonser på stortavlor och andra format som också når människor utanför deras hem. Problemet är bara att den största delen av denna digitala annonsering sker i publika miljöer, där du som som annonsköpare inte vet vilka som nås av budskapen.

Vi vet vilka du når

Våra annonsnätverk omfattar i nuläget gym och sportanläggningar, golfklubbar och shoppingmiljöer. Det innebär att vi i väldigt stor utsträckning vet vilka som tittar på skärmarna. Vi vet också vilka intressen de har. Och dessutom vet vi att de har högre inkomst och lägger mer pengar på konsumtion än ett genomsnitt av befolkningen.

Vi vet hur många du når

Att gå på gym, spela golf och shoppa är stora fritidsintressen i vårt land. Sammanlagt har våra anläggningar närmare 2,5 miljoner besökare per månad. Men framförallt har medlemmarna och besökarna på dessa anläggningar ett naturligt och stort intresse av att ta del av den information som visas på skärmarna. Inklusive dina annonser.

Svedala eller Sverige?

Eftersom våra skärmar finns över hela landet lämpar de sig väldigt väl för rikstäckande kampanjer. Men du kan också genomföra lokala aktiviteter, ända ner på anläggningsnivå, för att få så hög träffsäkerhet som möjligt.

CASE

Vi har kunder i många olika branscher, allt från gym och sportanläggningar, till livsmedelsbutiker, bilhandlare, golfklubbar, restauranger, äventyrsbad och fastighetsägare. Här nedan kan du se och läsa om några av våra installationer.

Annonsmaterial

Här kan du skicka underlag eller färdiga annonser till oss. Färdiga bilder kan skickas i formaten png, jpg, powerpoint eller pdf. Bilderna ska vara i 16:9 format och inte större än 1920 x 1080 pixlar. Färdig film går att skicka i alla de vanligaste filmformaten.

Har du inte färdigt material utan vill ha vår hjälp att sätta ihop en annons, skicka då istället text och bild samt en beskrivning av hur du tänkt att dessa ska användas. Vi stämmer självklart av med dig att resultatet blir som du önskar innan vi publicerar annonsen.

Skicka in din annons via wetransfer.com till annons@display4media.se

Display4media
Traktorgatan 2
745 37 Enköping