Träffsäkert

I våra skärmnätverk når du människor som är intresserade av vad du har att erbjuda.

cirkelpil_d4m_vit

Täckningskarta

Annonser på våra skärmar når varje månad miljontals människor över hela Sverige.

cirkelpil_d4m_vit

Annonsmaterial

Lämna enkelt och snabbt in dina annonser eller annonsunderlag här.

cirkelpil_d4m_vit

Kontakt

Vill du öka försäljningen med effektiv marknadsföring? Kontakta oss!

cirkelpil_d4m_vit

Träffsäkra kanaler

Digital annonsering utanför hemmiljön (även kallat DOOH, Digital out of home) ger mycket högre uppmärksamhetsvärden än traditionella annonser på stortavlor och andra format som också når människor utanför deras hem. Problemet är bara att den största delen av denna digitala annonsering sker i publika miljöer, där du som som annonsköpare inte vet vilka som nås av budskapen.

Vi vet vilka du når

Våra annonsnätverk omfattar i nuläget gym och sportanläggningar, golfklubbar och shoppingmiljöer. Det innebär att vi i väldigt stor utsträckning vet vilka som tittar på skärmarna. Vi vet också vilka intressen de har. Och dessutom vet vi att de har högre inkomst och lägger mer pengar på konsumtion än ett genomsnitt av befolkningen.

Vi vet hur många du når

Att gå på gym, spela golf och shoppa är stora fritidsintressen i vårt land. Sammanlagt har våra anläggningar närmare 2,5 miljoner besökare per månad. Men framförallt har medlemmarna och besökarna på dessa anläggningar ett naturligt och stort intresse av att ta del av den information som visas på skärmarna. Inklusive dina annonser.

Svedala eller Sverige?

Eftersom våra skärmar finns över hela landet lämpar de sig väldigt väl för rikstäckande kampanjer. Men du kan också genomföra lokala aktiviteter, ända ner på anläggningsnivå, för att få så hög träffsäkerhet som möjligt.

CASE

Vi har kunder i många olika branscher, allt från gym och sportanläggningar, till livsmedelsbutiker, bilhandlare, golfklubbar, restauranger, äventyrsbad och fastighetsägare. Här nedan kan du se och läsa om några av våra installationer.

CASE

Hyundai Bilar Sverige

cirkelpil_d4m_vit

CASE

Friskis & Svettis

cirkelpil_d4m_vit

CASE

Gustavsvik Resorts

cirkelpil_d4m_vit

CASE

Enelly's

cirkelpil_d4m_vit

Skärmar över hela Sverige

Skärmarna i våra annonsnätverk är utplacerade hos hundratals av våra kunder, spridda över hela landet. Anläggningarna har tillsammans miljontals besökare per månad. Men ännu viktigare är att skärmarna finns på platser där dina potentiella kunder finns. Och det är platser där de har tid och intresse för dina budskap.

Täckningskarta

På kartan kan du se alla våra anläggningar som du kan annonsera på. Du kan också filtrera sökresultatet, baserat på vilken målgrupp du är intresserad av att nå.


Besökare per månad:Annonsmaterial

Här kan du skicka underlag eller färdiga annonser till oss. Färdiga bilder kan skickas i formaten png, jpg, powerpoint eller pdf. Bilderna ska vara i 16:9 format och inte större än 1920 x 1080 pixlar. Färdig film går att skicka i alla de vanligaste filmformaten.

Har du inte färdigt material utan vill ha vår hjälp att sätta ihop en annons, skicka då istället text och bild samt en beskrivning av hur du tänkt att dessa ska användas. Vi stämmer självklart av med dig att resultatet blir som du önskar innan vi publicerar annonsen.

Skicka in din annons via wetransfer.com till annons@display4media.se

JA, JAG VILL VETA MER OM TRÄFFSÄKRA KANALER.

Display4media AB
Traktorgatan 2
745 37 Enköping

facebook_rund_light_d4mYouTube_logo_light_d4m